Κάλεσμα αλληλεγγύης

Η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα υπήρξε άλλη μία αφορμή εφαρμογής από το κράτος κατασταλτικών μεθόδων, πάντα στην υπηρεσία του δόγματος “ή μένεις σπίτι σου ήσυχα κι ωραία ή δεν ξέρεις που μπορεί να μπλέξεις”.
Η “αριστερή” κυβέρνηση απαγορεύει τις συναθροίσεις στο κέντρο της πόλης και καταστέλλει κάθε φωνή αντίστασης με τον πλεόν γνωστό τρόπο, βροχή χημικών ουσιών και αυθαίρετες συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων υπήρξε συντρόφισσα, στην οποία αποδίδονται ανυπόστατες κατηγορίες, μαγειρεμένες στα γραφεία της ΓΑΔΑ, με την εισαγγελέα να προτείνει μάλιστα την προφυλάκισή όλων των συλληφθέντων, πρόταση που δεν έγινε δεκτή. Η υπόθεση αναβλήθηκε εκ νέου για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.
Αυτές οι πρακτικές έχουν ως στόχο την κάμψη και τη χαλιναγώγηση του αγωνιστικού φρονήματος. Η απάντηση μας όμως είναι σαφής και απόλυτη. Οι προσπάθειές τους θα αποβούν μάταιες. Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν εφησυχάζουμε.Ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος Μπερντές συγκροτεί μια εστία αντίστασης στη γειτονιά, ενάντια στη μιζέρια και στη φτώχεια που θέλουν να μας καταδικάσουν και στην αδράνεια που θέλουν να μας επιβάλλουν. Συνεχίζουμε με περισσότερη δράση, δημιουργικότητα και κοινωνική αλληλεγγύη.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες της 15ης Νοεμβρίου ,την Τετάρτη 30/11 στις 09:00 στα δικαστήρια Ευελπίδων

Μπερντές
αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος

solidarity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *